WOLFCODE

NO BS

JUST FAIRPLAY

WOLFCODE


1. Algemeen reglement

1.1 Leeftijd
De minimum leeftijd om deel te nemen aan een event is 18 jaar. Men kan spelen vanaf 16 jaar mits schriftelijke goedkeuring van de ouders. Tevens zijn huisdieren niet toegelaten.

1.2 Parking
Op het terrein zijn parkeerplaatsen voorzien, gezien dit niet steeds op verharde ondergrond is gelieve daar dan ook rekening mee te houden.(wij raden zeer lage sportwagens af) U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade aan u voertuig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade en ongevallen op de parking.

1.3 Inschrijvingen
Ten laatste 3 dagen voordien ingeschreven via de site of via contact met organisatie. Annuleringen kunnen 2 weken voordien nog geannuleerd worden zonder kosten. Indien later kunt u geen aanspraak meer maken op een terugbetaling.

1.4 Drank en spijzen
Zelf meebrengen van drank en eten is geen enkel probleem. Wolf Airsoft zal zelf ook een hapje en drankje voorzien aan democratische prijzen.

1.5 Alcohol en Drugs
Het hanteren en gebruiken van airsoftwapens gaat niet samen met soft / hard drugs. Er is dan ook een volledig verbod van gebruik van soft/hard drugs , zowel tijdens, voor of na het evenement. Drank tijdens de pauzes kan, maar niet tijdens het spel. Wolf Airsoft kan deelnemers te allen tijde uitsluiten en van het terrein verwijderen zonder spraak te maken op terugvordering van de toegangprijs. Bij drugsgebruik wordt de politie steeds verwittigd.

1.6 Extreme Ideologieën
Badges vlaggen logo’s kleding met verwijzing naar een bepaalde groepering zijn niet toegelaten.

1.7 Verlies, diefstal en beschadigingen
Bij beschadigingen of diefstal van andere hoort directe verwijdering van het terrein en volgt aangifte bij de politie. Hierbij wordt je ook geweerd van elk toekomstige skirm of event. Bij verlies van persoonlijke dingen bent u zelf verantwoordelijk en kan Wolf Airsoft niet aansprakelijk worden gehouden.

1.8 Natuur en milieu
Tijdens de events heeft u respect voor de natuur en dier, u richt u replica nooit op een non-airsofter. (een ander levend dier). In de safety zone zal steeds een vuilbak ter beschikking staan om u afval in te deponeren, gebruik deze dan ook! Er wordt alleen gespeeld met bio-afbreekbare bb’s. Afval achterlaten op het terrein na het event staat gelijk aan volgend event niet meer welkom!

1.9 Aanwezigheid en reservatie
Bij het niet aanwezig zijn tijdens een event waarvoor men zich op voorhand ingeschreven heeft, dient men dit te melden aan Wolf airsoft event en dit 24 uur op voorhand. Indien dit niet gebeurd zal men het gemiste event bijbetalen bij de volgende aanwezigheid.

SPELREGELS


2. Spelregels Wolf Airsoft

2.1 Airsoftwapens
Enkel airsoftwapens worden toegelaten op de events van Wolf Airsoft. Messen moeten van plastic of rubber zijn indien ze willen gebruikt worden tijdens het spel. Het is niet toegestaan het terrein te betreden met echte vuurwapens of messen.

2.2 Vervoer van de replica’s
Het is bij de wet verboden om u replica zichtbaar te vervoeren, doe dit dan ook in een koffer of zak. Wij raden aan u magazijnen en u replica gescheiden te vervoeren, het is tevens bij wet verboden deze gebruiksklaar te vervoeren.

2.3 FPS en FPS testing

Alle fps testen worden gemeten met 0,20 gram bb’s! 400 fps maximaal voor alle AEG’s en alle andere automatisch herladende wapens, pang regel 5 meter 550 pfs maximaal voor alle manuele herlaadbare wapens (sniper, etc.), pang regel 10 meter. DMR’s maximum fps van 450 met 0.20gr bb’s. Voor de aanvang van de skirm zal de organisatie een FPS tester ter beschikking stellen zodat iedere speler naar eigen keuze of bij twijfel hun replica(s) kan testen. Deze tester zal de hele dag ter beschikking staan van de spelers Tijdens de game zullen er  willekeurige en doorlopende FPS testen gehouden worden, deze zullen steeds gehouden worden met 0.20 gr van wolf airsoft. Indiende de organisatie tijdens deze test ondervindt dat een replica te hard schiet, zal de speler onmiddellijk het speelveld verlaten en dit voor de duur van het hele evenement.

2.4 Hit reglement

Wij bij Wolf Airsoft houden van een eerlijk en leuk spel, daarbij rekenen wij op u eergevoel en u fair-play sense. Omdat airsoft een gentlemansport is hopen wij dat dit ook bij u nauw aan het hart ligt. Bent u geraakt dan ROEPT u luid HIT en neemt u fluo of steek u uw replica in de lucht zodat dit zichtbaar is voor anderen. U begeeft u dan naar de respawn of naar de safety zone.  Tijdens de duur van het evenement zijn er marshall’s van Wolf Airsoft op het terrein, deze houden toezicht op fairplay  en veiligheid van het evenement. Neemt u u hit niet krijgt u een verwittiging, bij een tweede keer wordt u verwijderd uit het spel.Mogelijk zullen de marshalls testen op fairplay uitvoeren.Indien u door een marchall getest bent zal deze u teken doen dat u weer mag speler of een verwitting geven dat u uw HIT niet nam.

2.5 Pang regel (minimum schietafstand)

Pang regel geldt vanaf 7 meter, als u wapen op het doel gericht is en u zichzelf vervolgens laat zien. Bij twijfel nemen beide spelers hun hit. Bij snipers is 10 meter van toepassing.

2.6 Dead man don’t speak
DEAD MAN DON’T SPEAK. (ook niet via de radio!)

Indien u  voor een bepaalde reden het spel zou verlaten, dient dit onmiddellijk te gebeuren en zonder verdere communicatie met andere spelers. Indien u HIT bent gaat u onmiddellijk naar u respawn, zonder andere spelers te hinderen of aan te spreken(vuurlijn!). 

2.7 Blind schieten
Blind schieten is schieten over een obstakel zonder oogcontact met het doel te hebben, dit is NIET toegelaten. (verspilling van bb’s)

2.8 Safety zone
De safety zone staat steeds aangegeven, hier gelden strenge regels, steeds magazijn uit de replica’s en u cleared u uw replica door enkele schoten te lossen op het speelterrein alvorens de safety zone te betreden. Daarna zet u uw replica op safe. Geen dryshots in de safety zone, dit kan altijd aan de fps stand of op het terrein. U richt u replica steeds naar beneden in de safety zone.

2.9 Bril

De veiligheidsbril is er voor uw VEILIGHEID, uw zet deze daarom  en op het speelveld NOOIT AF, ook niet als deze beslagen is. Bij heterdaad van het niet dragen van een veiligheidsbril, kan de marshall de betrokken speler met onmiddelijke ingang het speelveld uitsturen en dit voor de resterende tijd van het hele evenement. Hierbij kan geen aanspraak gemaakt worden op enige terugbetaling of  andere vergoeding.

2.10 Roken

Roken op het terrein is NIET toegestaan, dit kan enkel in de safe zone uitzonderlijk kan de marchall toestemming om onder de briefing te roken.

2.11 BB’S
Er wordt enkel met BIO BB’S gespeeld. Deze kunnen van verschillende merken zijn zoals HIDD, Extreme, Green bb’s … zolang ze maar bio zijn. Deze zijn tevens bij ons te koop.

2.12 Aansprakelijksverklaring

Bij het huren van een huurkit moet men verplicht de aansprakelijksverklaring ondertekenen en goedkeuren. Bij deze bent u steeds verandwoordelijk voor de gehuurde materialen en de goede zorg ervan. Bij defect of gebrokken stukken dienen deze vergoed te worden zoals erkend in de aansprakelijkheidsverklaring.

2.13 Verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid

Oogletsels die worden veroorzaakt door het afnemen of verwijderen van de veiligheidsbril of masker op het speelterrein kunnen nooit verhaald worden op Wolf airsoft events. BRIL OF MASKER AF TIJDENS SPEL OF OP HET SPELTERREIN STAAT GELIJK AAN ONMIDDELLIJK VERTREK NAAR HUIS. Wolf airsoft events kan ten aller tijden mensen of groepen toegang weigeren of van het terrein verwijderen als zij dit nodig achten, dit zonder enige aanspraak te maken op terugbetaling van wat dan ook of nodige verantwoording tegenover de personen in kwestie. Zones die worden afgezet door de organisatie mogen nooit betreden worden door de deelnemers , deze zones worden bij elke briefing nogmaals mondeling doorgegeven. Wanneer de deelnemers zich toch in deze zones bevinden en daar zich iets zou voordoen kan de organisatie nooit verantwoordelijk gesteld worden. Als de speler materiele schade veroorzaakt aan de terreinen dan is de speler daar hoofdelijk en financieel voor verantwoordelijk.

REMEMBER FAIRPLAY AND HONOR