BATTLEGROUNDS

THE CANYON 

ADRES : CHEMIN DE BINCHE 43, 7033 CUESMES(Bij ingeven van GPS ingeven op Rue de Frameries het is gelegen te Chemin de Binche maar dat staat niet op bepaalde GPS toestellen, het kleine straatje inrijden tot vlak onder de kleine brug en dan links het terrein oprijden.)


The Canyon = 5 ha airsoftplezier, hou je van steile bergtoppen of het grauwe van een steengroeve van campingwagens en valstrikken. Uitkijkposten en geheime doorgangen, werkelijk alles ga je vinden in The Canyon. Na een 600 meter lange verharde privé oprit kom je aan de grote verharde parking.

Parkingfaciliteiten op het terrein zelf.

STONELAKE 

ADRES : Rue de beaufort, Ferrière-la-grande 59680 - Frankrijk


(Het terrein ligt vlak naast het waterzuiveringstation!)


Stone Lake is een 13ha groot terrein. Op dit terrein zal een groot verschil in relief en vegetatie elke airsofter voor uitdagingen zetten. Rond het Lake is een enorm mooi speelterrein met heuvels, schuttersputten, verschillende constructies , een gevangenis, en zelfs een betonnen munitiebunker. Alle elementen zijn er om er een top woodland terrein van te maken.

DROPZONE 

ADRES : Rue Joseph Kinnaer, 4280 Grand-Hallet


(Het terrein bevind zich op het einde van de straat tussen de velden.)


Dit prachtige vlakke woodland terrein omringd door velden, bestaat al enigste jaren dankzij het enthousiasme van onze spelers. Hier werdt letterlijk een volledig dorp gebouwd uit duurzame constructies. Grote parking naast het speelveld.

Parkingfaciliteiten op het terrein zelf.

FORT LAON 

ADRES : Fort de Laniscourt te 02000 Mons-en-Laonnois. France


(Backup gps :  Chemin Militaire du Fort te 02000 Mons-en-Laonnois. Het is 3u rijden vanuit Antwerpen en je bent 7,80€ kwijt aan péage in Frankrijk met een personenwagen.)


Dit onvoorstelbaar mooi terrein bevat alles waar een Airsofter kan van dromen. Een heel Fort dat bovendien geheel bespeelbaaar is, inclusief bunker, ondergrondse tunnels,enzo.........

Vlak aan het Fort op 80 meter bevind zich de camping/parkeerpaats


Parkingfaciliteiten op het terrein zelf.

SILENT HILL 

ADRES : Rue Du Fort, 54550 Bainville-Sur-Madon FrankrijkSilent Hill is een oud militair trainingsdorp gelegen op een hoge heuvel waarvan men en ongelofelijk mooi uitzicht heeft. Naast het dorp bevind zich een oud militair vliegveld en een gigantisch fort.

Er is een camping ter plaatse (eigen kampeergerief en tent te voorzien). Er zijn sanitaire voorzieningen ter plaatse. Het is een ongelofelijk mooi en uitzonderlijk airsoftterrein met een uniek uitzicht en vele gebouwen die ondergronds volledig verbonden zijn.

GONE BUT NOT FORGOTTEN 

CLOSED FIELDS